Mudiak Arau

Anak urang Sabu Andaleh, yo mamak oi
Singgah karumah si Sutan Mudo, si Sutan Mudo
Singgah karumah si Sutan Mudo, si Sutan Mudo

Bia abih oi bialah tandeh, yo tuan ei
Hati den kanai kabaa juo, kabaa juo
Hati den kanai kabaa juo, kabaa juo

Indak dapek musim manyiang, yo mamak oi
Musim manuai den nanti juo, den nanti juo
Musim manuai den nanti juo, den nanti juo

Indak dapek oi tarago bujang, yo tuan oi
Baranak ampek den nanti juo, den nanti juo
Baranak ampek den nanti juo, den nanti juo

Ondeh mandeh sansai badan
Ondeh mandeh sansai badan

(Ciptaan Ajis Sutan Sati, Dipopulerkan oleh Elly Kasim)
©ourtesy of http://laguminanglamo.wordpress.com/

About these ads

13 Responses to “Mudiak Arau”


  1. 1 safarina June 7, 2008 at 3:31 pm

    boleh beri saya utk download lagu mudiak arau
    t . kasih

  2. 2 aulia November 17, 2008 at 7:58 pm

    http://www.mediafire.com/?5wlyzy1lbct

  3. 3 ain December 15, 2008 at 3:42 pm

    dengar lagu lama-lama ni teringat kat kampung Padang alah lomo indak pulang, kat mana nak cari ringtone lagu-lagu minang ni. boleh berikan cadangan…..

  4. 4 Linda January 28, 2009 at 10:00 am

    ada yang punya Not Lagu Mudiak Arau nggak…..??

    kalau ado mintak yoo…! kalu bisa kirimkan ka email ambo…!
    jodi@payakumbuh.org ditunggu bana ko ha….

    thank

    • 5 cassanova July 2, 2013 at 4:16 pm

      ambo lai bisa

  5. 6 IpoEr JOko June 12, 2011 at 10:42 pm

    koment paling atas orang malaysia

  6. 7 ahmad jibriel September 5, 2011 at 10:13 pm

    lagu mudiak arau nyanyian SULTAN kat mane leh dpt ye? bcoz mane2 versi yg sye dah dengar,yg ney je paling minat..

  7. 8 Yola angela December 17, 2012 at 4:57 pm

    Ni lagu versi apa ya?

  8. 9 Yori Yogi September 1, 2013 at 9:34 am

    baguss rancak bakilek
    komen gue yg paling muda

  9. 10 Pianis December 9, 2013 at 2:28 pm

    agiah taruih

  10. 11 kukuluni March 23, 2014 at 7:10 pm

    @Linda

    Ko ni Linda, cubo caliak ko http://kokuncilagu.blogspot.com/2014/03/mudiak-arau.html

  11. 12 Abdul Razak bin Yusof April 9, 2014 at 7:55 am

    Sayu je lagu ni. Suka sangat dengar. Saya orang Johor yg menetap di Negeri Sembilan (satu-satunya negeri di Malaysia yang mengamalkan adat Pepatih), Bapa saya berketurunan Minangkabau + Bugis manakala ibu saya pula adalah Bugis + Bugis. Walau pun tidak faham sangat lirik lagu ini tetapi seolah-olah macam saya di bawa balik ke kampung halaman pada suatu zaman yang saya tidak pernah lalu…. time tunnel….

  12. 13 candra October 31, 2014 at 9:14 pm

    rancak bana ko lagu nenek den nan ngajari ko masih tangiang dihati sampai ssakarang


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Translate to

Masukkan email anda pada kotak di bawah dan klik button 'Berlangganan'. Anda akan dikirimi email untuk setiap lirik lagu yang baru tayang

Join 194 other followers

Dari Masa ke Masa


Lokasi Pengunjung

MARAWA

Dikunjungi

  • 3,180,998 orang

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 194 other followers

%d bloggers like this: