1. Ibu Afrienda Mamudja
  2. Ibu Novi Jamal
  3. Ibu Nuraini
  4. Ibu Lies Marlysa Ramali
  5. Inyiak Darwas Ibrahim, HP 0812 8085 3006
  6. Lae Agustoni Pasaribu
  7. Pak Azhari Boerhan
  8. Pak Faisal “Buya” Mamudja
  9. Pak Ica
  10. Pak Ijoenk (Zulimansyah Sutan Sinaro)
  11. Pak M. Fahmi
  12. Pak Sidi Nursal Alland
  13. Pak Taufiq
  14. Pak Z. Mochtar (di Malaysia)
  15. Pak Zulfikar Chaniago
  16. Uda Arlen Ara Guci
  17. Uda Khairul Umur
  18. Uni Widya

©ourtesy of http://laguminanglamo.wordpress.com/

23 Responses to “Kontributor”


  1. 1 ahdar August 25, 2007 at 9:48 pm

    halo dunsanak awak,
    ambo lah kaliangpasingan mancari Mp3 lagu2 nan dinyanyikan Nuskan Syarif samacam ginyang mak taci,garuda tabang ateh langik … (lupo judulnyo).kalau punyo tarimo kasih bana kalau bisa dikirim ka ambo.

    salam
    ahdar

  2. 2 Fadli August 27, 2007 at 1:55 pm

    Pasan Mandeh (Garudo Tabang) bisa didownload di

    http://gusdiasdial.multiply.com/

    Ginyang Mak Taci bisa didownload di

    http://mahmudiono.multiply.com/music/item/4645

  3. 3 ahdar August 27, 2007 at 8:50 pm

    mokasih Dunsanak Fadli,
    alah ambo unduh.nan ambo cari lagu ginyang mak taci nan dinyanyikan deh Nuskan Syarif bana.dulu ambo ado kasetnyo.tapi dek dinagari urang,kama ka dicari.

    kalau ado,agiah tau ambo yo.
    tarimo kasih
    salam

  4. 4 anoda December 27, 2007 at 2:21 pm

    Dunsanak kasadonya, salam dari ambo.
    Kalaulah ado nan manyimpan lagu-lagu lama Oslan Husein, tolonglah dikirimkan. Tarimakasoh sabalumnyo.

  5. 5 Azhari Boerhan April 8, 2008 at 6:23 am

    Alhamdulillah batambah banyak kontributor kita. Mudah2an proyek Fadli ini akan mendapat lebih banyak lagi sambutan dari para penggemar lagu2 Minang dimano sajo barado.
    Untuak para kontributor mari kita sumbangkan lebih banyak lagi. Tidak usah ragu, kalaupun ado yang kurang liriknya, mari kito pelok-i basamo-samo. Kok kurang samo-samo kito tukuak, dima nan senteang basamo pulo kito mambila-i. Kan iyo baitu Fadli. Wassalam. Azhari Boerhan

  6. 6 Fadli April 10, 2008 at 8:53 am

    Terimakasih tak terhingga untuk para kontributor yang telah setia mengirimkan lirik lagu, menambahkan informasi, merevisi lagu, menambahkan versi, mengupdate informasi dan mengirimkan cerita dibalik lagu.

    Saya berharap suatu saat nanti ada kontributor yang bisa menyumbangkan partitur, not balok, streaming, not angka ataupun berbagi mp3 dan midi, sehingga lirik ini menjadi hidup dan dapat membantu para dunsanak kito yang asing dengan lirik-lirik yang ada disini.

    Sangat setuju dengan pendapat Pak Azhari Boerhan diatas :D

  7. 7 novi jamal April 16, 2008 at 1:28 am

    Sabananyo ambo taragak jo kampuang, taragak jo kawan-kawan lamo, taragak badendang samo-samo jo kawan-kawan tu. Maksudnyo manjalin silaturrahmi jo rang kampuang dima sajo barado. Ado Proyek Fadli ko, taragak ambo dapek tasalurkan saketek, walaupun sabalunnyo ndak sangajo mamencet kolom angku Fadli ko. Jempol tuk Fadli. Mudah-mudahan makin banyak kontributornyo, patando proyek ko sukses. Taruih an, jan baranti sampai di siko.

  8. 8 Fadli April 16, 2008 at 9:36 am

    Terimakasih Ibu Novi. Semoga buk Novi tetap setia maramikan palanta dendang awak ko :)

  9. 9 rio May 26, 2008 at 10:35 am

    Si Sopir Oto

    Sia nan duaduak di muko
    kayu bulek dipacikno

    yo si supir oto ndeh mamak
    si supir ota

    yo si supir oto ndeh mamak
    si supir ota

    • 10 Darwas Ibrahim August 11, 2009 at 10:28 am

      Si Sopir Oto

      Sia nan duaduak di muko
      kayu bulek dipacikno
      yo si supir oto ndeh mamak
      si supir oto

      Gaek ka manumpang di muko
      ati ndak sanang
      Bagagehnyo manulak
      (Heh hei gaek kamanga lo gaek)

      Anak gadih tibo
      Jauh-jauh dikubiaknyo
      Bagagehnyo manyapo
      (Kamarilah diak duduak dakek uda)

      Sia nan duaduak di muko
      kayu bulek dipacikno
      yo si supir oto ndeh mamak
      si supir oto

  10. 11 Deddy July 13, 2008 at 2:24 am

    Ass wr wb… Mokasih Uda jo Uni, alah lamo mancari disiko bakumpua nyo… Ambo fans barek Tiar Ramon :D, khusus Da Fadli –> Tarimo kasih banyak Da, agak lapeh taragak ambo jo kampuang Wass — Deddy — Rang Pasisia — Parantauan di Flores –

  11. 12 Sazreena Amin July 18, 2008 at 2:24 pm

    Assalamua’laikum..

    Dah lamo mancari lagu-lagu minang ni..siko baru jumpo..Ada sapo2 tau lai lagu “Tak tung tuang galamo jaguang”, atau lagu “Iyo iyo si nandi nandi, kucing balang baranak balang..guliang guliang di atas nyiru..”.. ado sapo yang tau?

  12. 13 asok January 13, 2009 at 4:12 am

    matap da kok lai bisa tolong manolong urang awak di rantau

  13. 14 Roy Noviar February 10, 2009 at 2:42 pm

    Membaco mengenai liriklaguminang lamo,ambo jadi taragak untuk mempunyai lagu-lagu Minang Lamo yaitu
    Semua lagu-lagu lama dari Gumarang,Kumbang Cari,Oslan Husein dan dimano ambo bisa mendapat atau mambali rekamannya dalam bentuk CD.

    Alangkah bagusnya kalau RRI yang mempunyai PH dari lagu-lagu Minang Lamo ini,mereproduksikan dalam bentuk CD dan dijual di pasaran bebas

    Terima kasih

  14. 15 Sutan Mangkuto June 30, 2009 at 5:17 pm

    Halo dunsanak kasodonyo,
    Ambo sadang mancari lagu nan dipopulerkan oleh Charles Hutaglaung tahun 80-an, nan sebahagian liriknyo adolah :

    Angan dihati pulang kakampuang
    Manyuntiang adiak baok badayuang
    Babiduak balayia ka pulau cinto
    Bahu-mambahu, (lupa)….manyongsong badai

    dst.

  15. 16 Darwas Ibrahim October 29, 2009 at 1:28 pm

    Tolong taruihan lagu inyiak ko :
    • Pak Arlen Ara Guci
    • Pak Azhari Boerhan
    • Pak Ica
    sia sajo dun sanak ambo nan iduik di jaman itu sbg penikmat lagu minang tolonglah !

    PAK WALI

    Apo kasalah wak pak wali
    Apo kasalah wak wali
    Kok utang ka dibaia pak wali
    Kok doso ka ditimbang

    Apo kasalah wak kudeyen
    Apo kasalah wa kudeyen
    Kok utang ka dibaia kudeyen
    Kok doso ka ditimbang kudeyen

    Malang bacinto…..
    …………………….
    …………………….dst

  16. 17 atjiong February 15, 2010 at 1:12 pm

    mohon pencerahan atas lagu judul
    1. tak tontong
    2. kampuang nan jauh di mato

    apakah lagu2 tersebut di atas bisa kami gunakan secara komersil pembuatan rbt/nsp

    terima kasih atas kesisediaan bpk/ibu
    atas informasinya,

    salam
    mulyono

  17. 18 Malin Kayo March 26, 2010 at 4:14 pm

    Mohon carikan lrik lagu Api padam puntung anyuik, hari laruik sanjo… tarimo kasih

    • 19 ijoenk June 5, 2010 at 1:30 am

      API Padam Puntuang Anyuik

      Api Padam Puntuang Anyuik
      Hari Laruik Sanjo
      Tibo masonyo kito bapisah samantaro

      Kok bisuak umua kito kok lai samo panjang
      Batamu pulokito bisuak di Ranah Minang

      Repeat

  18. 20 ijoenk June 15, 2010 at 10:33 am

    PINANG SIRAH IKUA

    ……….
    ……….
    bakain biron oooi.. ka kampuang jao 2x

    Galaknyo manih onde mak
    Bakandak lawan nan tuo
    Umuanyo kurang dari 40’an 2x

    Tuo lah nan balun
    Mudo lah talampau
    Urang manamokan
    Si Pinang si sirah iiua

    Tuo lah nan balun
    Mudo lah talampau
    Urang manamokan
    Si Pinang si sirah iiua

    Bagi rekan2x yang tahu lagu ini tolong dilengkapi.. Lagi iku pupuler ditahun 70’an…

  19. 21 ijoenk June 15, 2010 at 10:34 am

    PINANG SIRAH IKUA

    ……….
    ……….
    bakain biron oooi.. ka kampuang jao 2x

    Galaknyo manih onde mak
    Bakandak lawan nan tuo
    Umuanyo kurang dari 40’an 2x

    Tuo lah nan balun
    Mudo lah talampau
    Urang manamokan
    Si Pinang si sirah ikua

    Tuo lah nan balun
    Mudo lah talampau
    Urang manamokan
    Si Pinang si sirah ikua

    Bagi rekan2x yang tahu lagu ini tolong dilengkapi.. Lagi iku pupuler ditahun 70’an…

  20. 22 ijoenk June 15, 2010 at 10:43 am

    SANDI BANGSO

    Dek ribuik rabahlah padi
    Dicupak datuak Tumangguang
    Jiko iduik indak babudi
    Duduak Tagak kamari cangguang

    Gadang aienyo banda baru
    Nampak nan dari Mandian Angin
    Elok nan usang dipabaharu
    Dari pado mancari ka nan lain

    Kueklah rumah karano Sandi
    Rusak sandi rumah binaso
    Kueklah bangso dek karano budi
    Rusak budi hancualah bangso

    Baralah bana tabangnyo bangau
    Panek malayok ka hinggok juo
    Baralah bana jauah marantau
    Budayo kito dikambangkan juo

    (Lagu dari Festival Lagu Minang di era 80’an)

  21. 23 Fadli June 15, 2010 at 11:31 am

    Pak Ijoenk,

    Terimakasih atas sumbangan lirik lagunya. Kami pengelola sangat gembira atas partisipasi aktifnya. Semoga bapak aktif selalu :)

    Saya ada sedikit saran, jika bisa mohon kedepannya sumbangan lirik diposting di bagian “Kontribusi Anda”

    Terimakasih banyak.


Comments are currently closed.



Translate to

Masukkan email anda pada kotak di bawah dan klik button 'Berlangganan'. Anda akan dikirimi email untuk setiap lirik lagu yang baru tayang

Join 199 other followers

Dari Masa ke Masa


Lokasi Pengunjung

MARAWA

Dikunjungi

  • 3,355,460 orang

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 199 other followers

%d bloggers like this: