Usah Dikana Juo

Usah dikana juo
Kisah kito nan lamo
Samaso kito baduo
Saliang jatuah cinto

Janji sahiduik samati
Bulan bintang jadi saksi
Kini apo nan tajadi
Bapisah hanyo lai

Usah dikana juo
Nan alah tajadi kini
Ndak ado taniaik diambo
Untuak mamungkia janji

Janji sahiduik samati
Hanyo dimuluik sajo

(Ciptaan Yan Juned, Dipopulerkan oleh Yan Juned (Lime Stone Band), 1975 , Sumbangan Lirik oleh Azhari Boerhan)
©ourtesy of https://laguminanglamo.wordpress.com/

5 Responses to “Usah Dikana Juo”


  1. 1 marangin December 26, 2009 at 9:12 pm

    Saya sangat senang lagu ini.
    apalagi kalau jika dibawakan dalam lagu pop.

  2. 2 andi March 5, 2010 at 9:14 am

    lagunya memang top dah

    • 3 harimau January 17, 2012 at 5:12 am

      bagus di di populerkan juga kenangan lam

  3. 4 FERRY YJ January 26, 2011 at 3:53 pm

    USAH DIKANA JUO adalah buah karya dari Yan Juneid yang dipopulerkan pertama kalinya bersama Lime Stone’s Band.

  4. 5 adiez July 12, 2012 at 12:39 pm

    download lagunya dimana?
    kalo ada versi karoke dong.
    aku suka banget nih lagu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Translate to

Masukkan email anda pada kotak di bawah dan klik button 'Berlangganan'. Anda akan dikirimi email untuk setiap lirik lagu yang baru tayang

Join 253 other followers

badendang™

Dari Masa ke Masa


Lokasi Pengunjung

MARAWA

Dikunjungi

  • 5,856,983 orang

%d bloggers like this: