Situs Lirik Lagu Minang Lamo tidak menyediakan official space (tempat resmi) untuk menyimpan file-file mp3 Lagu Minang.

Namun jangan kecewa, karena kami telah bekerjasama dengan 2 Situs Seperjuangan yang berkontribusi khusus menyediakan mp3 lagu-lagu Minang (termasuk Lagu Minang Lamo) baik untuk di download langsung maupun didengarkan secara streaming.

Kedua situs yang sangat kami rekomendasikan ini terus mengupdate koleksinya secara berkala.

Lagu Daerah Minangkabau (Lapau Si Kar)

Kami ucapkan terimakasih untuk pengelola situs Lagu Daerah Minangkabau (Lapau Si Kar) yang telah berbaik hati menyediakan “lapau” nya untuk mendownload mp3 Lagu Minang Lamo. Beberapa mp3 yang disediakan oleh situs Lagu Daerah Minangkabau adalah yang dipopulerkan oleh Elly Kasim, Tiar Ramon, Betharia Sonata, Balerong Grup, dan lain lain.Untuk mendownload mp3 segera, silahkan klik link diatas.

Lagu Rancak Ranah Minang

Kami ucapkan juga terimakasih untuk pengelola situs Keluarga Ilma 95 yang berkontribusi menyediakan live streaming Lagu-Lagu Minang Lamo, ada ratusan lagu dari Elly Kasim, Nuskan Syarief, Oslan Husein, Tiar Ramon, Nurseha, Lily Syarief, Eva Nurdin, Rustam Raschani dan lain-lain tersedia untuk didengarkan secara live.

Download Mp3 Lagu Minang Lamo Langsung

Beberapa Lirik Lagu di situs ini menyediakan link download langsung ke situsnya (4Shared dan YouTube). Ada kira-kira 20 lirik lagu. Semoga beruntung menemukannya :). Silahkan rajin-rajin menyimak lirik lagu di situs kami.

Mencari mp3 Lagu Minang di 4Shared

Selain tempat di atas silahkan menggunakan Google dengan format pencarian sbb :

judul lagu mp3 4shared

contoh “mudiak arau mp3 4shared

Semoga informasi ini dapat membantu para penggemar dalam mencari dan mendownload mp3 LaguMinang.

©ourtesy of https://laguminanglamo.wordpress.com/

213 Responses to “Download MP3”


  1. 1 Fadli August 9, 2007 at 11:44 am

    Tolong ditambahkan listnya dengan komentar Anda.
    Terimakasih.

    • 2 prianda April 23, 2010 at 9:07 pm

      kurang banyak lagunya. sperti yang dikomentri orang sebelumnya kalau bisa di tambah dong lagunya…

    • 3 rangga saputra July 2, 2011 at 2:10 pm

      mintak lagu fir arjuna ciek da

  2. 4 Fadli August 21, 2007 at 2:34 pm

    http://mahmudiono.multiply.com/music/item/4645

  3. 5 Fadli August 21, 2007 at 3:07 pm

    http://dismaloke.multiply.com/music

  4. 6 Fadli August 21, 2007 at 3:55 pm

    http://gusdiasdial.multiply.com/music/item/338/Beuty_Of_Sumatra_Barat

  5. 7 Fadli August 21, 2007 at 4:03 pm

    http://gusdiasdial.multiply.com/music/item/29/Saluang_Klasik

  6. 8 ZAHRAN September 10, 2007 at 6:26 am

    RANCAK KO…BISA DOWNLOAD BANYAK LAGU MINANG…MO KASIH YO DA…

  7. 9 Nur Qudus September 11, 2007 at 4:57 am

    Salam untuk Ajo di Kp. Dalam

  8. 10 d4521l November 3, 2007 at 9:15 pm

    Salam Kenal untuak sanak urang awak kasadonyo.

  9. 11 anoda December 29, 2007 at 3:58 am

    Salam buat semua,
    Sulit sekali mencari lagu-lagu Oslan Husein yang bisa di-download. Ada ayng bisa bantu? Terima kasih.

    anoda

  10. 12 Fadli January 15, 2008 at 3:11 am

    http://syafnidasyam.multiply.com/music

  11. 13 Fadli January 15, 2008 at 3:11 am

    http://rankmarola.multiply.com/music

  12. 14 Jauhari January 24, 2008 at 1:39 am

    Manteop Bro :)

  13. 15 rafdinal February 4, 2008 at 3:23 am

    onde rancak bana lagunyo, lah lamo ambo mancari situs iko baru basobok kiniko, tarimoa kasih bana, adah padieh bana lagunyo… tarimo kasih bana…. onde lama bana rasonyo… salam kenal ambo urang padang di rantau Pekanbaru… asli dari ulak karang Kota Padang….

  14. 16 genta February 27, 2008 at 2:31 pm

    mau download mp3 lagu minang gimana caronyo help me please!

  15. 17 nora March 2, 2008 at 1:40 pm

    macamana nak download mp3 lagu minang?

    thanks

  16. 18 tuffaahaati March 4, 2008 at 3:57 am

    uda or uni nan kamek…..baa caronyo ma download lagu-lagu ko. tolong tunjuakan amboko.

  17. 19 Fadli March 4, 2008 at 4:26 am

    Silahkan buat account Anda di Multiply. Selanjutnya silahkan link-link diatas dan masukkan username+password jika diminta.

  18. 20 tuffaahaati March 4, 2008 at 5:33 am

    tarimo kasi banyak da infonyo.wasalam

  19. 21 Susi March 15, 2008 at 3:53 am

    Sadiah bana mandanga lagu kampuang nan jauah dimato. alah lamo rasonyo indak pulang ma liek kampuang Ba a caronyo mandownload lagu minang tu hah….

  20. 22 klaz March 15, 2008 at 11:30 am

    baa caro manyimpan lagunyo ko, ondeh….alah bacubo indak namuah.
    tolong lah sia yang bisa…..

  21. 23 ferdi maizar March 17, 2008 at 8:08 am

    saya pecinta lagu minang,jadi saya ingin mendownload lagu tersebut untuk menambah koleksi kaset mp3

    • 24 dorysmildon March 28, 2010 at 4:11 pm

      susah amat cara nyimpan lagunya…

  22. 25 ultra maswira March 18, 2008 at 5:09 am

    tarimo kasih yo logunyo rancak bana katuju dek ambo

  23. 26 LC March 27, 2008 at 7:52 am

    Hi uda or uni nan rancak….
    ado caro lain ndak download Lagu nyo selain lewat multiply ??
    Soalnyo multiply loading nyo lamo…

    Trim’s

    • 27 Uda Rian August 6, 2009 at 6:25 pm

      Iko ambo agiah jalan nan gampang untuak mandownload lagu2 minang http://kampuangdenai.wen.ru/mp3_minang.html

  24. 28 Ian March 27, 2008 at 8:28 am

    lagu minang untuk pernikahan ada gak ya? bantuin dong

  25. 29 rusman March 30, 2008 at 10:11 am

    alow saudaro2 awak
    awak mau minta lagu nya
    elly kasim yg judul nyo
    malereiang tabiang
    ada yg punya link nyo ga?

  26. 30 edward musdi April 9, 2008 at 7:39 am

    Pak lang, saya baru bisa hari ini masuk ke website ini, gimana sih caranya down load lagunya

  27. 31 Fadli April 9, 2008 at 11:41 am

    Dengan sangat menyesal kami beritahukan bahwa berdasarkan khabar terbaru, pihak Multiply.com telah menutup layanan download MP3 diseluruh situs-situs multiply, dengan alasan menentang pembajakan.

    Sampai saat ini saya belum tahu kapan layanan ini akan diaktifkan kembali.
    Mudah-mudahan layanan sejenis di rapidshare tidak ikut ditutup.

  28. 32 valdi April 14, 2008 at 8:16 am

    baa caro no da download lagu “RANG TALU”, tarimo kasih

    • 33 oki May 29, 2010 at 12:36 pm

      pantex

  29. 34 Maison Yosi April 15, 2008 at 3:29 pm

    salam untuek rang Balai Pandan – Cupak nan di rantau

  30. 35 komenxs April 22, 2008 at 10:48 pm

    baa caroe mandownload lagu disiko sanak?banyak bana tetek bengek e dak jaleh dek ambo doh…tolong tunjuakan sanak…trimokasih

  31. 36 sugianto May 21, 2008 at 2:47 pm

    kenapa sekarang sulit banget downlond lagu-lagu minang padahal itu kan lagu daerah yang wajib dilestarikan

    • 37 junaidi December 19, 2009 at 9:43 pm

      tolong bana…………..

  32. 38 miftah May 27, 2008 at 4:45 pm

    ndeeeeeh indak namuah di download lagu minang e..deh….

  33. 39 Wiel June 16, 2008 at 2:56 pm

    baa caronyo mendownload lagu2 minang tu?? Mohon bantuannya

  34. 40 musri edi June 24, 2008 at 3:57 pm

    moga saja urang awak ndak lupo jo khasanah budayonyo amin,,,,,

  35. 41 Jamal July 3, 2008 at 12:52 pm

    ondeeeh yo sero bana mandangaan lagu minang tuh saraso di di ranah minang. Oiii dunsanak nan tingga di tangerang! kalo adoh lagu minang nan lamo2 hub ambo yoo

  36. 42 Dycka_goD July 3, 2008 at 7:04 pm

    ndk usah pakai muliply lai sanak, pakai ajo RAPIDSHARE…

    iko contohnyo, ado bbrapo nan lah ambo upload…

    VA – BARALEK GADANG VOL 2

    http://rapidshare.com/files/126724521/BARALEK_GADANG_VOL_2-www.IndoMp3Z.Us-v507.rar

    • 43 yanti December 9, 2009 at 6:03 pm

      alah ambo cubo pakai rapidshare eh malah lari ke premium, baa caro subananyo da

    • 44 Nofer PKU August 28, 2011 at 3:39 am

      dyka, aratimyo di wed iko awak hanyo ada panduan lirik lengkap samo judul lagu nan lamo2 sajo kan…Bia awak indak lupo,,,utk download di 4Shared sadonyo…sip dyka sip…
      addambo dih du FB…
      Nofer links

  37. 45 Dycka_goD July 3, 2008 at 7:41 pm

    eits, subananyo ambo ambiak dr blog iko…

    mudah2an di update di LAPAU SI KAR iko sanak….

    http://lapau-si-kar.blogspot.com/

  38. 46 Danny May Sabri July 31, 2008 at 10:37 am

    Assalamu’alaikum Wa.Wb.

    Alhamdulillah ado dunsanak awak yang bisa mambuek blog khusus urang minang.
    Ambo yo sadang mancari2 mp3 lagu2 minang, rindu ambo jo kampuang.
    Mohon maaf, apo ndak ado penyanyi lain selain Ni Elly jo Da Tiar ramon di era 70an?

    Tarimo kasih, blog ko sangat bermanfaat buek ambo dan kawan2 sadonyo.

    Wassalamu’alaikum
    Danny May Sabri
    Depok

  39. 47 Eko Dasril August 4, 2008 at 1:38 pm

    multiply lah indak bisa mandonlot lagu lai…
    tolong bisa ndak dunsanak ma upload nyo ka rapidshare

    tarimo kasih

    Salam2 ntuk rang Cupak

  40. 48 pred August 5, 2008 at 6:04 pm

    silahken di donlod…

    http://lapau-si-kar.blogspot.com/

  41. 49 Pelaminan Minang August 8, 2008 at 11:16 pm

    Wah sayang sekali ya …. :(((

  42. 50 ikhsan August 9, 2008 at 9:27 pm

    iyo bana paralu lagu lamo ko , nah tau nan mudo2

  43. 51 streeppeace August 10, 2008 at 10:30 am

    onde..mande..tuesde….
    talaik mbo tau….
    lah taragak mangko basigi…
    eh…lubang nan ka disigi lah tatutuik lo…
    cubo lah mbo sigi lubang nan lain lu…
    ko’ lah tabukak lubang tu..agiah tau mbo ciek da yo…
    nak manyambah tuhan berang…indak basambah urang berang…
    tarimo kasih se lah nan bisa ambo kecekan…

  44. 52 bawahlubis August 17, 2008 at 10:50 pm

    assalamualaikum
    sebenarnya lagu minang ini maunya kita perkenalkan
    melalui dunia manya seperti ini supaya dapat mengerti bagi orang lain dari manca negara maupun local
    untuk lebih majunya kita bikin web yang lebih dikenal bukan hanya bergerak pada bidang website tapi bergerak didunia per film man
    jaman sekarang ini sudah banyak pengusaha yang ada dijakarta
    dan kita sudah miliki talenta melalui modal dan dasar yang kuat
    coba kita liat lagu batak sudah mulai laku di manca negara
    begitu juga hendaknya lagu kita ini
    dan saya berterima kasih kepada yang telah nmenyediakan wesite ini supaya jaya

  45. 53 FAISAL MASROEL August 28, 2008 at 11:37 am

    UBEKAN DENAI CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    PANTAI PADANG CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    KELOK 44 CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    AROK SAGANTANG CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    MANDAUAH CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    NGARAI SIANOK CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    BAYANGAN UDA CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    ANGKU INGGI CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    MUDIEK ARAO CIPTAAN MASROEL MAMUDJA
    BULAN SABIEK(BACANDO KANAI) CIPTAAN MASROEL MAMUDJA

    DAFTAR 10 LAGU” KARYA BESAR ALMARHUM BPK. MASROEL MAMUDJA.
    DARI KAMI ANAK DARI ALMARHUM MASROEL MAMUDJA..

    FAISAL MASROEL
    KOMP.PEMDA DKI PONDOK-KELAPA B1 NO3 DUREN-SAWIT
    JAKARTA-TIMUR 021 (70997710)

  46. 54 Andi Tanjung August 31, 2008 at 12:26 pm

    Uda Fadhli, dusanak sodonyo kita katuju paralu ko lagu minang, takana kampuang.haruih dibudaya nan kito. mohon info bilo download lagu minang ado izin dari multiply.com bakeh email awak anditanjung@ymail.com. terima kasih

  47. 55 syida i September 7, 2008 at 12:20 pm

    cmne nak download lagu-lagu minang?

  48. 56 hasby September 13, 2008 at 11:58 am

    salam kenal
    awak dunsanak nan baru bagabuang di forum ko
    nak download lagu minang
    mohon share yo
    trims

  49. 57 ujang dirantau September 20, 2008 at 10:06 pm

    Asalamualaikum..da/ni ambo suko bana lagu2 lamo.tapi dak amuo di download baa caro nyo?

  50. 58 zelly September 25, 2008 at 5:59 pm

    Assalamu’alaikum
    Uda/Uni tolongan ambo ko ha ambo suko bana lagu2 minang baa caro downloads lagu minang ko
    mokasih banyak sabalumnyo

  51. 59 Satya Hidayat October 8, 2008 at 10:35 am

    Iyolah…..
    Caro Man-download baa ko…?????

  52. 60 dalesadli October 12, 2008 at 3:15 am

    Puta sajo lagu tu jo media pelayer, sadang mandanga langsuang sajo save as, pastilah tasimpan lagu tu sanak…

  53. 61 cemrawan October 20, 2008 at 10:05 pm

    Dear All
    saya punya koleksi lagu minang lamo terutama lagu Asben, fetty, melati dimana di Ambon sgt banyak lagu minang produksi Tanama Record yang diproduksi ulang dengan tetap asli suara maupun musik lama tidak berubah hanya dicopy ulang, disini lagu minang sangat digemari oleh Orang Maluku, Buton (sulawesi tenggara) disini setiap pesta perkawinan, sunatan biasanya dilanjut dengan acara joget maka lagu yang digunakan adalah lagu minang bukan dangdut
    kalau berminat bisa saya kirim via email 2 lagu… lagunya asyik2… buat bisa bergoyang… di maluku lagu minang terkenal di setiap acara pesta pernikahan, sunatan baik yang diadakan orang maluku/ambon, buton, bugis, juga orang jawa yang sudah lama tinggal di maluku/ambon. lagu minang wajib diputar. ibarat sayur tanpa garam atau ibarat pesta tanpa lagu minang terasa hambar.

    • 62 yeni July 23, 2009 at 9:56 am

      aslmkm,,

      saya mau di kasi lagu2 minang yg ngetop di Ambon, salahsatunya liriknya sprti ini tapi ngk tahu judul lagunya..
      ini kata2 pertama dalam lagu tersebut: ” maafkan denai uda sayaang,” kemudian ada lagi lagu keduanya seperti ini kata2 pertamanya ” cukup sakian lamanyo kito baduo” teruss reffnya gini” itukan sadonyo bukanlah salah kito la suratan nan kuaso dibadan diri..”

      tolong ya udo ,,,

      yeni

    • 63 Karim January 4, 2010 at 3:37 pm

      Sdr.cermawan, saya dari kuala lumpur berminat dengan koleksi lagu-lagu awak tu. harap dapat dikirimkan… terima kasih.

  54. 64 urang rantau yang baliak k padang October 24, 2008 at 8:44 pm

    untuak dun sanak yang nak ka ma download lagu minang ko ado link nyo, ndak banyak tapi lumayan http://www.4shared.com/dir/7932679/210ca54f/MINANG.html

  55. 65 apuang October 28, 2008 at 5:33 pm

    kalau ado dusanak kasadonyo yg maraso punyo lagu2 mp3 padang yg di baokkan samo tiaramon buliah lah ambo di kirimkan sabanyak2 nyo…tarimo kasih atas ketulusan hati dunsanak kasadonyo

  56. 66 Aidil chan November 11, 2008 at 6:14 pm

    Ambo nio download lagu minang, baa caranyo? kalau uda2 & apak2 lai tau tolong tunjuakan ciek caranyo, mokasih banyak.

  57. 67 budhi November 17, 2008 at 1:25 pm

    ambo suko bana lagu-lagu minang lamo.dima bs ambo mandapekkannyo?

  58. 68 m.arief November 17, 2008 at 7:37 pm

    ass. tanyo ciek runsanank, dima bisa mandowlod lagu minag?

  59. 69 Pemantau November 19, 2008 at 11:41 am

    Di pasa, di tanah abang banyak tu maaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!
    kalau indak cari se di toko ubek ado juo tu maaaaaaaaa

  60. 70 tet tot November 24, 2008 at 3:40 pm

    Untuak dunsanak nan mancari lagu minang dalam format MP3,untuak wilayah jabodetabek rasonyo indak susah bana.. cubo se tanyo ka tukang vcd di tapi jalan (urang awak rato-rato tu mah..)kalau nio lansuang cari ka proyek senen(jakarta pusat ).kalau di ambo alahamdulillah alah banyak dapek MP3 minang ko,sahinggonyo Hp ambo lah panuah dek lagu minang se nyo.. itu se dari ambo,semoga info ko bisa manolong sanak kasadonyo..
    nan mangecek an di toko ubek, suruah lah nyo barubek tuh.. lah kanai mah…

  61. 71 JHON IRWAN November 26, 2008 at 12:51 pm

    on de mande, dima uni rancak kini

  62. 72 rita November 30, 2008 at 2:02 pm

    jancuk betul lagunya
    Cinta aku di buatnya
    Salam Untuk susi Di Kampuang Dalam
    Dari Bang Riki di Talu

  63. 73 kupred December 8, 2008 at 12:34 am

    donlod lagu minang di siko….

    http://lapau-si-kar.blogspot.com/

  64. 74 kupred December 8, 2008 at 12:35 am

    donlod lagu minang di siko….

    http://lapau-si-kar.blogspot.com/

  65. 75 zahendra December 10, 2008 at 3:46 pm

    ambo ingin dapek lagu2 lamo dan musik nyo jo asli nan lamo,
    bukan yang dangdut.

  66. 76 zahendra December 10, 2008 at 3:48 pm

    jiko ado nan punyo koleksi nyo, bisa hub di email zahendra@plasa.com

  67. 77 dani December 12, 2008 at 8:26 pm

    makasih teman teman stikes indonesia di khatib sulaiman

  68. 78 dani December 12, 2008 at 8:29 pm

    salam ma cwe ku di pasir pangarayan riau rokan hulu………….dx yusi i love you so much
    sekre rohul di jln beringin no 43 lolong padang

  69. 79 udayul December 13, 2008 at 8:36 am

    ambo iyo suko mandanga lagu minang.
    blog ko sabana langkok ja lirik lagu minang.
    tarimokasi

  70. 80 hendesky December 13, 2008 at 10:59 pm

    jan lah d tutuik lai ha…
    kami2 urg rantau yg taragak lagu minang ko baa caronyo lai ko…
    ndeh…sadiah nyo hati mandanga kaba mode ko lai…

    jan lah lai yo…

  71. 81 fazli agustian December 15, 2008 at 5:03 pm

    assalamualaikum, baa kaba dunsanak

  72. 82 fazli agustian December 15, 2008 at 5:03 pm

    assalamualaikum salam kenal dari awak

  73. 83 galaxy December 15, 2008 at 11:42 pm

    bak apo caro download lagu minang da iko taragak jo kampuang halaman

    kalou dapek urang minang yang paling banyak lagunyo..

    kito diindonesiako banyak urang minang pai marantau kanagari urang…

    tolong urang awak banyak an web diinternet ko..

    bulih nampak juo maju urang minang

    hiduuuuuupppp uarng minangggggggggg

  74. 84 galaxy multimedi solocks December 15, 2008 at 11:45 pm

    jan lupo ndak uda,,,,,,uda santianggggggg

  75. 85 Elsa December 19, 2008 at 2:43 pm

    Kepada : rusman
    Lagu Elly Kasim – Malereiang Tabiang dapat di download di link berikut.
    http://rapidshare.com/files/174776342/Elly_Kasim_-_Malereng.mp3

    *Bonus
    Lagu Elsa Mardian – Pituah
    http://rapidshare.com/files/174773484/Elsa_Mardian_-_Pituah.mp3

  76. 86 rizal December 19, 2008 at 3:47 pm

    Uda jo Uni

    Agiah tau awak, alamat download lagu “pulau telo.mp3″

    Tarimo kasih yo Ni Da……

  77. 87 Yansurdin December 30, 2008 at 8:31 pm

    Saya butuh email perantau minang tolong bantu, saya lagi bikin toko online PADANG TRADE CENTRE nanti akan menjual segala produk minuman, makan, cendramata kota Padang yang dikerjakan oleh masyarakat padang yang sudah kami latih dan tergabung dalam beberapa asosiasi, saya ditunjuk sebagai koordinator asosiasi untuk itu mohon bantuan bapak/ibuk email ini agar pengusaha kecil ini kian berkembang trims bantuannya.

  78. 88 gembel elite January 15, 2009 at 11:46 pm

    pilik kalian maa. sasamo urang sakampuang cuitu juo. baruak kalian sado maa…………

  79. 89 si-kar January 16, 2009 at 4:19 am

    donlod lagu minang di siko….

    http://lapau-si-kar.blogspot.com/

  80. 90 si-kar January 16, 2009 at 4:24 am

    nan pengen donlod lagu2 minang mulai dr koleksi lamo bantuak alm Tiar Ramon, Elly Kasim, seri kocak bantuak Ajo One, Buset, Nedi Gampo, Edi Cotok, atau nan romantis bantuak An Roy’s, Ody Malik…. atau lagu2 sumatera na lain.,.

    silahkan singgah di lapau si kar ;

    http://lapau-si-kar.blogspot.com

  81. 91 scoy January 17, 2009 at 10:32 pm

    sato cieek… ko ba caroe ko nan ma nan ka di download,
    kabua indoh tontu de a.

  82. 92 Chan January 23, 2009 at 12:22 pm

    Uda jo Uni Pengelola Situs..

    Gimana kalo uda jo uni copykan saja semua koleksi lagu mp3 yang ada disini, lalu jual pada yang pesan. Kalo sasamo awak bukan pambajakan lah itu..

    Baa, satuju ndak…???

    • 93 yenni ngasarati May 24, 2009 at 8:21 am

      mau download lagu pulanglah uda gmn ?

  83. 94 irham February 15, 2009 at 3:04 am

    multiply masih bisa di download kok…
    1. klo ada tulisan…===>> Play this playlist
    klik trus download..
    kok cepet download nya???
    yup karena itu hanya playlist winamp.
    trus diapain lagi???
    2. enqueque apalah tulisannya yg penting masukin ke dalam winamp tapi ga perlu di stel lagunya. (makan bandwidth klo di warnet)
    trus… diapain lagi mang????
    3. klik kanan di tiap file MP3 nya. liat file info
    trus select all tulisan yg ada diatas nya…
    4. buka opera…
    5. buka transfer slide nya
    6. copy-paste-go di kotak yg ada tulisan view nya.
    7. harap2 cemas deh.. lagunya di download….

    met mencoba….
    enjoy…
    (www.irham-guardian-angel.blogspot.com)

  84. 95 irham February 15, 2009 at 3:07 am

    oh… klo sudi kiranya kakanda untuk mengcopy kan saya lagu2 nya dalam bentuk CD saya sanak senang sekali. CD ini titipan dari ibu saya. ibu saya titip mp3 padang-aceh-arab
    well.. itu darah yg mengalir di tubuh saya…
    mohon bantuannya.. bisa kirim pesan ke blog saya jika saudara fadli hendak menerima membantu saya.

  85. 96 andhi_bink February 21, 2009 at 12:30 pm

    assalamualikum wb.
    baa kaba dunsanak ka sadonyo.ambo iyolo suko lagu2 minang ko mah.tp ndak tau caro mandownloadnyo…tolongan ciek da/uni……tarimokasih.

  86. 97 Firman February 22, 2009 at 8:07 am

    yo pueh ambo mandnga lagu minang di situs iko

  87. 98 liajoe February 28, 2009 at 9:25 pm

    semua urang padang ya? aku bukan urang padang t suka lagu dan bahasa padang pengen belajar bahasanya..ada yg mau ajari ga ya.tks

  88. 99 ina March 15, 2009 at 10:11 am

    ada yg bisa bantuin aq g kirimin lagu-minang(MP3)

  89. 100 aza March 15, 2009 at 9:41 pm

    kalo cuma madu bisa ga

  90. 101 dedi alwi March 16, 2009 at 7:18 pm

    salam kenal
    sya pendatang baru di website ini yang akn mendownload mp3 minang
    terima kasih atas mp3 nya

  91. 102 mita March 24, 2009 at 2:32 pm

    saya mencari lagu gasiang tangkurak
    ada tdk ya?

    • 103 inyiak November 15, 2009 at 2:35 pm

      Gasiang tangkurak ado duo seri. kaduo-duonyo direkam dek cik uniag Eli kasim
      , nan maa nan saya cari?

  92. 104 zil April 10, 2009 at 8:21 pm

    ado indak lagu-lagu minang dalam bantuak mp3

  93. 105 arisman sikumbang April 10, 2009 at 8:28 pm

    sayang bana yo dunsanak kasadonyo,bato kok batutuik download lagu nyo. ambo slm jo dunsanak nan ado di piaman khusus nyo di sikapak
    dari urang rantau “jambi”

  94. 106 ritto April 15, 2009 at 12:57 pm

    baa lah caro mandonlod e ko?

  95. 107 munna April 19, 2009 at 9:32 am

    munna duduk di malaysia … tapi suka sangat dgn lagu2 daerah minang dan bangkinang ….. please share with me link utk d/l lagu2 atau mv lagu

  96. 108 rizky April 21, 2009 at 12:35 am

    gmn ci caranya download & denger lagu minang lamo asben, yang duet sama melati, fetty?

    saya sangat suka dengan musik minang khas nya sangat beda. musiknya sangat nikmat didengar

    mohon balasannya yah….

    terima kasih

  97. 109 rizky April 21, 2009 at 2:28 am

    koq disini lirik2nya aja trus dmn lagu2 nya?

  98. 110 darwin jambak April 27, 2009 at 11:35 am

    ba kiniko lagu2 minang agak susah mancarinya ditoko kaset,sebab aku awak paralu dilestarikan.

  99. 111 Adrian May 23, 2009 at 6:13 am

    Ada yang punya koleksi lagu Alek Nak Mudo nga’
    Kira² ada yang tau dimana tempat downloadnya nga’
    Makasih Sebelumnya…….

  100. 112 hellangel May 28, 2009 at 8:25 pm

    ndeh……yo malang bana yo da….
    dak bisa ambo ma ambiak lagu nan ka tuju dek ambo tu do
    tu baa lo lai kan…

    malang niaaaaan…..nasib wak ko…

  101. 113 rita chaniago May 31, 2009 at 4:54 pm

    ambo lai suko bana tapi jndak bisa downld

  102. 114 rita chaniago May 31, 2009 at 5:01 pm

    kok lain nan muncuol katiko didownld

  103. 115 afiz hartanto June 3, 2009 at 7:21 pm

    mano lagu minang yg lain?????????????????????

  104. 116 Fajar Firmansyah June 15, 2009 at 1:34 pm

    baa kok ndak adoh mp3 nyo da, ni?

    dima ambo bisa mandownload lagu minang?

    ambo taragak jo lagu marawa di alek gadang, ambo cri2 ndak adoh do.

  105. 117 arfa July 1, 2009 at 8:38 pm

    baa caronyo mandownload lagunyo daa…

  106. 118 Rizal (Piliang) July 22, 2009 at 7:44 am

    Pak ,Dimaa Bisa Donwload Ceramah agama Oleh Ust. Duskiman Saad.
    Terima Kasih

  107. 119 Iman_dj July 22, 2009 at 8:56 am

    aq wong palembang,,,,,,,,! ado dak lagu Pulanglah Uda,,,,,,,,,?
    dimano Donwload nyo terimo kasih…………

    salam

    Iman_dj
    Palembang.

  108. 120 ALI August 15, 2009 at 12:10 pm

    cari lagu awak

  109. 121 makagiansar August 16, 2009 at 9:54 pm

    baa kaba sanak saudara nan jauah di rantau

  110. 122 ari August 22, 2009 at 9:35 pm

    hay..hay.,aq mo cari lagu dari febian tapi kayak nya ndak ada gemana ne?

  111. 123 jhony August 23, 2009 at 3:04 pm

    assalamualikum wb.
    lagu minang ko yo bana lamak didangakan….apo salahnyo kalau diusulkan di TV swasta supayo kito bisa tetap mangana rancaknyo lagu minang ko…….salam tuak urang minang sadonyo….
    tarutamo ntuak urang panyalaian di X koto…….

  112. 124 noviyulia September 10, 2009 at 12:59 pm

    duh…
    Talambek ambo tahu kalau bisa download MP3 lagu Minang. Sayang, kini ndak bisa lai..

  113. 125 buyuang October 7, 2009 at 10:39 am

    turui baduka cito ateh musibah gempa nan manimpa sudaro2 nan ado di ranah minang nan ta cinto
    tetap tabah tawakal dan jan malupokan kewajiban awa sebagai manusia kepada ALLAH ,
    nan tajadi itu alun apo2 bilo mano kito kasadonyo inda cape manyadari sagalo nan lah kito pabue,
    kito alah lupo bahwa ALLAH adalah no 1 dialam semesta, namun kito alah manjadikan UANG_lah nan no 1 di alam semesta iko astagfirullah halazim, mako karano itu ALLAH lah muak mancalia kalakuan kito kasadonyo, sesegera mungkin kito sadonyo mamohon ampun dan batobat semoga ALLAH masih namuah mangampuni sagalo kalalaian dan ka hilafan kito sadonyo AMIN YAROBAL ALAMIN.

  114. 126 bumiminang October 21, 2009 at 1:55 pm

    uda jo uni,ajo jo one,upiak jo buyuang,ba,a caro mandonloadnyo,la taragak ambo jo kampuang,mngk jo lagu minang bisa maubek hati nan galau ko ,tarimo kasi

  115. 127 bumiminang October 21, 2009 at 2:01 pm

    anak sipasan dalam rimbo
    mati digolek_golek batang
    bapasan ambo kiniko
    ba,a caro mandouwload lagu minang

    nakduo pantun sairiang

    anak daro jo marapulai
    duduak basandiang dipalaminan
    kok lai sayang kawan sakalian
    capek kirimkan ambo pasan

  116. 128 Yandri December 3, 2009 at 11:10 pm

    Ba caro mandapek kan lg minang tlng agih th yo uni jo uda

  117. 129 habibi_smart5@yahoo.com December 5, 2009 at 6:53 pm

    awak ka download mp3 minang nan small size di ma yo alamat website nyo

  118. 130 yanti December 9, 2009 at 10:55 am

    ambo pengen bana download Baralek Gadang dari elly kasim, tolong dong baa caronya bt download. alah cubo bamacam caro selalu indak bisa… tolong do da. tarimo kasi

  119. 131 riki atuak December 10, 2009 at 1:36 pm

    Da .. Minta Web tampek mandowload lagu “Marawa Di Alek Gadang” dari Madi Gubarsah jo Lagu :Sijunjuang” dari Boy Sandi .. Tolong yo da .. mambana wak a … !!! Mokasih sabalumnya .. ^_^

  120. 132 Dius December 18, 2009 at 1:37 am

    Rancak bana koah

  121. 133 Teams Chikidot December 22, 2009 at 12:00 am

    ada lagu kaya dingding badingding (cuma tau segitu) klu ada kirim link na ke blog saya atau via emai virgin8869@yahoo.com

    Thx

  122. 134 emfsardi December 25, 2009 at 8:42 am

    ayuuuy.. jadi takana kampung.. nan kini masiah dalam suasana duka dek gampo gadang

  123. 135 marunda December 30, 2009 at 1:53 am

    salam kenal dan sukses selalu :)

  124. 136 Beni January 5, 2010 at 12:49 pm

    ado lagu minang terbaru ndak moderator, tolong upload

  125. 137 muhendra January 11, 2010 at 12:05 pm

    Assalammualaikum. Ambo ka ma down load lagu tapi indak bisa …… ba a caronya ? kok ambo indak sikolah jadi indak mangarati….. aja an ciek oi uan jo uni…. tarimo kasih

  126. 138 Rian January 16, 2010 at 2:12 pm

    lagunyo buruak ba a go pantek

    • 139 buyuang canduang February 10, 2010 at 8:56 pm

      nan banamo si rian ko,…..antah lai urang antah indak ko,…..mmg hak angku untuak manulih atau manyampai kan kato hati,….tapi apo lai patuik angku bacaruik mode tu…..?
      kalo nak dapek lagu rancak,…bali dipasa,..banyak,……angku nak lagu gratis,….tu mangkonyo jan bajaik sakuih2 tu,…kalo nio yang rancak,…kalua pitih saketek bialah,…..malah bacaruik,…….kalo ambo nak manilai angku,…yo sabana bongak…..andia…..ndak baradaik…..ndak tau jo ampek….

  127. 140 tristan January 30, 2010 at 11:47 am

    Assalamualaikum wr.wb.

    Tolong bana di upload MP3 lagu Mandeh dari Harvey Malaiholo (rekaman festival lagu minang 1980)….

    Nan kaduo, lagu Bak Kaco Jatuah Ka Batu…dari Eddy Silitonga..

    Lah panek mancari di google..alun ado lagu ko lai..

    Mokasih banyak..

  128. 141 eri gusnedi February 20, 2010 at 12:28 am

    onde…yo lah lamo mancari lagu minang lamo kini baru basobok

  129. 142 aidil February 27, 2010 at 5:40 am

    ma lagu marawa di alek gadang ko???

  130. 143 zul March 7, 2010 at 11:17 am

    ssssssssssssssssssss sip

  131. 144 zul March 7, 2010 at 11:23 am

    lagu minang ,,urang awak yang pengen bakter,,,ini zul dibekasi,,hp 081398587249,,,

  132. 145 wazri masri April 3, 2010 at 5:15 pm

    Cari d toko2 kaset.

  133. 146 wazri masri April 3, 2010 at 5:16 pm

    Ko ha.

  134. 147 lussy April 13, 2010 at 2:50 am

    l like to minag

  135. 148 rahasia photoshop April 23, 2010 at 5:58 pm

    mantap, apalagi suara orang batak

    • 149 rio May 7, 2010 at 4:58 pm

      yolah nyo

  136. 150 ValdomakmuR May 21, 2010 at 6:33 pm

    awak nio bana ma download lagu tak tong tong sekalian jo lirik nyo , ado ndak dunsanak yang punyo ?

  137. 151 Handre yasukma putra May 29, 2010 at 6:06 pm

    Yo rancak lagunyo yo…
    Salam kadunsak yg ado d padan dari parantaw di wawena (papua)
    tarimo kasih sanak.

  138. 152 ikal borneo June 2, 2010 at 10:29 am

    Ba’a caro donwload lagu minangkoa

  139. 153 nadia k. putri June 4, 2010 at 2:28 pm

    mana lagunya??? kok ga dikasih link biar bisa didownload lagunya??? kalo dikasih keyword doang kan mesti make buka tab baru lagi!!!
    huufffhhh…..

  140. 154 bangim0307 June 6, 2010 at 2:25 pm

    salam hormat,saya suka sekali kalau indonesia,malaysia,singapore saling berkongsi maklumat tentang perkembangan lagu2 terutama lagu2 tempo dulu 1940-1980an…serta info tentang tahun terbitan,komposer dan penulis lirik.
    ini juga dapat menghindari mana-mana pihak memperakui ciptaan orang lain.contoh ada sesiapa tahu lagu “gadis deli” nyanyian tiar ramon itu bila terbitnya,siapakomposer dan penulis lirik?

  141. 155 boy June 15, 2010 at 9:25 pm

    oke punya

  142. 156 yohan June 16, 2010 at 4:33 pm

    judul lagu yang potongan liriknya ” nan mani buah manggi, nan deyen makan samo bijinyo sampai bilo deyen kan mananti, sampai badan bapisah jo nyawo ” itu apa………?

  143. 157 Masdian July 21, 2010 at 6:13 pm

    Ambo alah litak Download lagu Nelson Padang album cinto tahun 2001, tapi nakdo dapek…….. ba a caro download bia dapek lagu tu………
    Judul lagu nelson tu “Surek Cinto, dll”

  144. 158 marjanis July 31, 2010 at 2:49 pm

    kok namuah masuak, yo di prin lai

  145. 159 iamjvs August 7, 2010 at 1:38 pm

    mo kasih banyak uda2/uni2 sado e,lapeh taragak ambo….

  146. 160 putra ranah bundo August 9, 2010 at 6:11 pm

    ooooooooooooooooooooooooooce bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  147. 161 guchi gbs August 18, 2010 at 1:01 am

    Ass.wr.wb: Ondeh sanak tolong ambo baa…ambo ka madownload lagu minang,tapi ndak pandai doo,baa caronyo ? tolong baa agiah tahu ambo,sabalun jo sasudahnyo banyak tarimo kasih ?

  148. 162 guchi gbs August 18, 2010 at 1:09 am

    ass.wr.wb: ampun sabana ampun sapuluah jari sabaleh jo nan kapalo ambo lupo,kok sanak,agku,mamak niniak,kok tahu,tolong hubuangi ambo ka no hp ambo: 0812 8182 2896 sakali lai wass.wr.wb ?

  149. 163 Fadly August 23, 2010 at 11:39 pm

    Rncak bna bsa downlod gmpang d siko….

  150. 164 EDY MUHARDI August 30, 2010 at 4:44 pm

    rancak tu maa, tapi ndak requesnyo. jo

  151. 165 martins September 19, 2010 at 10:53 am

    hidupppp bajakannnnnnnnnnn, yel-yel-yel

  152. 166 fajriphoto.com October 8, 2010 at 11:03 pm

    waduh saya juga keturunan minang :p
    tapi ga bisa bahasa minang.. gara2 kebanyakan di jakarta

    hehe.. da boleh minta lagu takana juo. atau
    lagu yang slow gitu.. abis nyari di kebanyyakan di remix ga jelas..

  153. 167 Handre yasukma putra October 20, 2010 at 1:46 am

    Mantap..
    Wak bnyak mndpeken lg minang..

  154. 168 mita October 29, 2010 at 8:52 pm

    slam kenal jo sanak sodaro sakalian nan ad dmno sajo………….

  155. 169 fandi fernandez chaniago November 4, 2010 at 9:53 pm

    ass,slm untuak dunsanak sarato jo kawa2 kasadonyo,d ma sajo barado…….

  156. 170 atan kuala ketil November 6, 2010 at 9:31 pm

    wow bagus sekali..saya suka

    • 171 atan kuala ketil November 6, 2010 at 9:35 pm

      lagunya sedap didengar……

  157. 172 harlan iskandar November 8, 2010 at 11:21 pm

    ondehhhh rancak bana……taraso manyatu jo parasaan

  158. 173 ali mukhtar December 10, 2010 at 10:43 am

    Dangakan lagu minang lamo sambia mambaco texk (karaokean), di http:/lamalalo.blogspot.com

    terima kasiah

  159. 174 dian December 12, 2010 at 9:17 pm

    bagaimana cara nya mendownload lagu nya?kok saya coba download ngak bisa??

  160. 175 nazuar December 30, 2010 at 8:42 pm

    Tarimo kasi,,banyak jo lagunyo

  161. 176 aa January 22, 2011 at 10:34 pm

    tlng biar bisa di download secepat mungkin. ini untuk kesenangan semua masyarakat. penting. terima kasih.

  162. 177 emi January 22, 2011 at 10:36 pm

    tolong segera link downloadnya ya.. saya butuh. tapi bukan untuk dibajak. hanya untuk koleksi pribadi

  163. 178 ERLANDHINO January 26, 2011 at 7:22 pm

    RANCA BANA DA…..

  164. 179 viky February 2, 2011 at 11:38 pm

    uda, uni, tolong tambah lah list algu minang nyo ko…

  165. 180 seputih February 11, 2011 at 12:45 am

    tumpang tanya ni… man boleh dapat lagu nya Hetty Koes Endang – Pulang Lah Rang Minang.mp3

    tolong ya…ingin download lagu nya… batu saya ya… tq

  166. 181 muhamadrozali February 12, 2011 at 4:41 am

    trims

  167. 182 sabri prawira March 1, 2011 at 10:34 am

    taragak mandapekkan lagu Hetty Koes Endang Pop Minang dalam Album “Si Buyuang Bije” bisa bantu ?

    • 183 sabri prawira March 1, 2011 at 10:38 am

      Bagi dun sanak kasadonyo…Ado lagu Minang nan dinyanyikan dek Uni Hetty Koes Endang (Sabalun album “Pulanglah Uda”-Album kaduo Pop Minang Hetty) sia nan Ado Koleksinyo ? kok ado tolonglah dikirimkan ka ambo dalam Format MP3 atau tasaralah format apo nan ado..

  168. 184 detrianto March 11, 2011 at 1:06 pm

    lagu minang

  169. 185 detrianto March 11, 2011 at 1:08 pm

    anak paratau

  170. 186 arya April 7, 2011 at 1:21 am

    Sanak Awak…kiro nyo ado Lagu Minang Lily Marlene,Tolong Kabari dan Di Link kan yo….

  171. 187 agus_rumbai April 21, 2011 at 10:40 pm

    malam….

  172. 188 evanturilvictor S.E April 30, 2011 at 8:11 am

    Payah bana mancari lagu minang lamo, disikolah tampeknyo ambo dapekkan (victorkyoto.com)

  173. 189 Fadli May 18, 2011 at 5:36 pm

    Download lagu-lagu Upik Saunang-Andi Mulya disini:

    http://www.4shared.com/file/4cgRP3SX/Upik_Saunang.html

    – Denai Kapulang
    – Kampuang Nan Jauah di Mato
    – Karam
    – Kasiah di Bulan Tujuah
    – Taluak Bayua

  174. 190 fitri antonia July 14, 2011 at 10:12 pm

    pasai den mancari, baa caro man -download lagu minang Jo………….?

  175. 191 Hj. Afrienda, SH.,MH. July 31, 2011 at 8:39 am

    ALUN DEN RASO

    CIPT. MASROEL MAMUDJA

    Alun dan raso hati bak nangko
    Lah tigo kali manyabik padi
    yo katigo nyo babuah hampo
    Apo kadayo didenai kini

    Den jamua juo den kaka juo
    Tibo dilasuang nan den tangisi
    Dadak baserak jo aie mato
    Bareh den harok haram basuo

    Kini apo kadayo denai
    Pangkulah rusak bajak binaso
    Bialah denai nak baluluak
    Asa adiak den ta celak juo

  176. 192 Hj. Afrienda, SH.,MH. July 31, 2011 at 9:12 am

    ALAH TU TUAN (Elly Kasim th 1970 an)
    Cip: MASROEL MAMUDJA

    Alah tu tuan usah diseso
    Hati jo jantuang
    Usah pamainkan badan diri )
    Buniahlah capek baniah cinto ko ) 2x

    Bamain api kito tapanggang
    Bamain aiei badan ko basah
    Bamain cinto badan sansaro
    Usah di ulang putuih nyo cinto
    Jikok di gantuang denai ko tinggi
    Kok di buang badan ko jauah 2x

    Rambuik nan panjang tagerai lapeh
    Den pulang mandi
    Sajak dari tapian uda mamuji
    Den guntiang kini sahinggo bahu
    Dak jari uda babalah rotan
    Cincin siapo nan tuan pakai

    USAH DISESO JUO (ALAH TU TUAN)
    Vokal FITRI / TH.2001
    Cip: MASROEL MAMUDJA

    Alah tu tuan usah diseso
    Hati jo jantuang
    Usah pamainkan badan diri )
    Buniahlah capek baniah cinto ko ) 2x

    Bamain api kito tapanggang
    Bamain aiei badan ko basah
    Bamain cinto badan sansaro
    Usah di ulang putuih nyo cinto
    Usah pamainkan badan diri )
    Buniahlah capek baniah cinto ko ) 2x

    Rambuik nan panjang tagerai lapeh
    Den pulang mandi
    Sajak dari tapian uda mamuji
    Den guntiang kini sahinggo bahu
    Dak jari uda babalah rotan
    Cincin siapo nan tuan pakai

  177. 193 ambo anak rang minang juo September 14, 2011 at 7:25 pm

    assalamualaikum …uni jo uda tlg di carian lagu anroys BIANGLALA SMA.. lah lamo bana ambo mancari lagu tu ndak dapek dapek doh, dsiko ndak ado urang manjua kaset/ lagu minang doh lah ambo cubo mancari di internet ndak ado juo doh kok lai uda jo uni berkenan tlg carian ambo lagunyo…tarimo kasih sabalumnyo….

  178. 194 yusman November 3, 2011 at 7:54 am

    iyo mantap tu

  179. 195 afiq December 5, 2011 at 4:12 pm

    bagus menarik

    tingkat kan musik kita

  180. 196 arman st marajo February 13, 2012 at 3:37 pm

    Ikuik bagabuang awak ciek uda

  181. 197 Dek gam April 1, 2012 at 4:33 pm

    yang banyak,,,cuma komen dooooank,,,

  182. 198 riri April 18, 2012 at 11:36 am

    Apakah ada lagu instrumental kampuang nan jauah di mato? kalau ada, dimana link untuk mengunduhnya? terima kasih.

  183. 199 pulsa elektrik May 9, 2012 at 8:11 pm

    he he baru dapat nich blog yang menyediakan lagu2 dengan bahasa daerah,menarik juga

  184. 200 anak rantau June 22, 2012 at 10:01 am

    Da,pa banyak la lagu yg ma ibo2,msh kurg

  185. 201 julia tanjung October 5, 2012 at 8:49 am

    Ingek kenangan sangkek ktek mandanga lg minang ko

  186. 202 evan December 4, 2012 at 2:28 pm

    Lagunya yg bayak dong

  187. 203 Ella February 20, 2013 at 3:53 am

    Da.. koq bisa.lagu fir arjun dibuek langkap yo da

  188. 204 gusdarti ilyas piliank March 10, 2013 at 1:22 pm

    lepas rindu

  189. 205 m2d March 30, 2013 at 10:11 pm

    Uwan tolong ajan awak man donlowade lagu2 minang,payah bana wan.

  190. 206 Muhammad Sawir Koto April 25, 2013 at 9:53 pm

    kusus nyo untuak lagu minang nan malagenda, harusnyo ado kan badan non profit nan mangelola nyo, bukan kah itu salah satu pusako nan paralu di turun kan ka anak cucu awak sacaro sunduik basunduik?????

  191. 207 madkandar June 14, 2013 at 3:22 pm

    lamo urang awak indak pulang kampuang….

  192. 208 fatriyetti June 24, 2013 at 9:40 pm

    Tarimo kasi banyak Da..

  193. 209 alex June 27, 2013 at 1:20 pm

    baa caroe ko da ….

  194. 210 Rang Rantau November 18, 2013 at 10:59 am

    http://mp3rang-awak.blogspot.com/

  195. 211 Queen December 28, 2013 at 11:07 am

    Sy bner2 suka dgn lagu minang itu bukan krn sy bersuamikan org minang,,,,itu semua krn music.a yg luarbiasa bgus.a juga krn bnyak mengandung nasehat,,,,,SALUT untk lagu minang,,,,

  196. 212 Jias Mengki December 30, 2013 at 8:57 pm

    susah bana download lagu minang ko, baa caronyo…

  197. 213 kairul March 11, 2014 at 6:51 am

    Musik minang


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Translate to

Masukkan email anda pada kotak di bawah dan klik button 'Berlangganan'. Anda akan dikirimi email untuk setiap lirik lagu yang baru tayang

Join 172 other followers

Dari Masa ke Masa


Pengunjung Terbaru

Abdul Razak bin Yuso… on Mudiak Arau
BADINDIN on Badindin
agoez on Pulanglah Uda
ZUHAILY on Ayam den Lapeh
kukuluni on Mudiak Arau
nur hayati az-zanky on Bareh Solok
Miranda ilsi anisya on Talambek Pulang
irfan ibrahim on Batu Tagak

Lokasi Pengunjung

MARAWA

Dikunjungi

  • 2,632,877 orang

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 172 other followers

%d bloggers like this: